Inloopsessie KOB-BOB op 14 juni

Graag nodigen wij u uit voor de inloopsessie voor informatie over de vernieuwde opleidingsstructuur van KOB en BOB op donderdag 14 juni van 15.30 – 18.00 uur, locatie Bouwmensen Goes!

BOB KOB

Graag vertellen wij u alles over de nieuwe opleidingsstructuur van de BOB KOB!

Samenwerking

Samen (KOB-BOB, Bouwmensen Zuid West, Bouwmensen Scholing) informeren wij u over ons aanbod, de opleidingen voor UTA, bouwplaats medewerkers en leerlingen/leermeesters.

Subsidie

Sinds kort is er weer een mogelijkheid tot subsidie op opleidingen. Graag vertellen wij u hier meer over.

Aanmelden

U mag zonder aanmelding “binnen vallen” maar voor de organisatie is het fijn als u van te voren even aanmeldt. Wilt u dit mailen naar: s.borst@bouwmensenzuidwest.nl

Uiteraard zorgen wij voor een drankje en hapje!

Wijzigingen examinering VCA per 1-9-2017

Per 1 september past VCA Infra nieuwe eind- en toetstermen toe voor de examens VCA basis, VCA VOL en VCA VIL. Er worden ook andere dan meerkeuze vragen opgenomen zodat de deelnemers meer de aanwezige kennis moeten toepassen, het examen wordt hierdoor meer praktijkgericht. Tot 1 september is het nog mogelijk om een examen oude stijl af te leggen!

Extra cursus Keuren handgereedschappen en Klimmaterieel NEN3140

Op 7 december hebben we cursus NEN 3140 keuren handgereedschappen en klimmaterieel gepland!

Wijzigingen geplande cursusdata

De datum voor de cursus Houtrotherstel is aangepast van 4 november naar 5 november.

De opleidingslocatie van Waterdichte Aansluitingen van 24 november is naar locatie Bergen op Zoom

(ivm verbouwing Goes).

Scholingsfonds vervalt!!!

06-07-2015
Eén van de directe gevolgen van het onderhandelingsresultaat nieuwe CAO voor de Bouwnijverheid is dat het Scholingsfonds per 1 januari 2016 komt te vervallen en dat er een heroverweging zal plaatsvinden over de taken en de activiteiten van het O&O fonds.

Dit betekent voor het bouwbedrijf dat de kosten voor investeringen voor het behoud van vakmanschap voor rekening van de werkgever zijn. Er kan dus na 1 januari 2016 geen aanspraak meer gemaakt worden op scholingsvergoeding.

Nog tot 31 december worden cursussen vergoed uit het fonds. Bij tijdige reservering kunnen wij diverse opleidingen met vergoeding verzorgen.

Nieuws

15-06-2015

Vandaag gaat onze website in de lucht!!!