Vakscholing 2.0

Om uw medewerkers optimaal te laten functioneren en samen met hen uw goede naam eer aan te doen, elke opdracht weer, bieden wij u ons scholingsplan "Vakscholing 2.0".

Samen kijken we welke vakkennis nodig is en waar deze kennis kan worden aangevuld met gerichte trainingen. In een meerjarenplan geeft u prioriteit aan de onderwerpen die aan bod komen én we spreiden het verzuim en de opleidingskosten!

Jaarlijks evalueren we de voortgang en sturen we daar waar nodig bij. Wij ontzorgen u door op tijd uw medewerkers op te roepen voor benodigde verplichte trainingen en houden een overzicht bij met gevolgde scholing per medewerker!

Hieronder vindt u een voorbeeld brief welke u kunt gebruiken om uw medewerkers uw wensen tot scholing kenbaar te maken en hen te motiveren ook in zichzelf te investeren:brief scholing 2017 2018

Met behulp van het keuzeformulier kunnen de medewerkers aangeven welke scholing zij willen volgen. U geeft door prijsstelling en wel/niet doorbetalen aan hoe belangrijk de cursus voor u is!

Hebt u interesse? Bel of mail dan voor een afspraak info@bszw.nl of 0164-213555