Zij instroom praktijk instructie

Praktijkinstructie vakopleiding voor Zij-instromers

In onze werkplaatsen in Goes en Bergen op Zoom bieden we praktijkinstructie aan. De instructie wordt verzorgd door onze praktijkinstructeurs in combinatie met onze MBO-leerlingen. De instructie is voor personen die basisvaardigheden willen leren van 1 van de onderstaande technische beroepen:

  • Timmerman
  • Metselaar
  • Stukadoor
  • Tegelzetter
  • Montagemedewerker
  • Afbouwmedewerker
  • Schilder

Traject 1 (12 dagen scholing)
We starten met een intake om te kijken wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. Bij voorkeur heb je al een bedrijf waar je als "aankomend vakman" kunt starten, zodat je naast de praktijkscholing in onze werkplaats ook al meters maakt bij een bedrijf. De duur van de opleiding varieert van 12-20 dagen instructie. In overleg plannen we de instructie in van maandag t/m vrijdag overdag. De complete opleiding duurt maximaal 3 maanden. Mocht je nog geen bedrijf hebben gevonden dan kijken wij of we bij 1 van onze aangesloten bouwbedrijven een geschikte werkplaats kunnen vinden.

Traject 2 (5 dagen scholing)
Wil je de basisvaardigheden van 1 van onze beroepen eigen maken, of heb je al ervaring en wil je verder verdiepen? Met dit pakket van 5 dagen instructie in onze werkplaats op het gewenste vakgebied leer je de juiste techniek en vaardigheden.

Locatie:
Bouwmensen Zuid West Goes of Bergen op Zoom

Resultaat:
Certificaat van Bouwmensen Zuid West voor de behaalde competenties

Tarief:
Traject 12 dagen: € 1.950,00 p.p. exclusief BTW. inclusief materialen en certificaat
Traject 5 dagen: € 825,00 p.p. exclusief BTW inclusief materialen en certificaat

Inschrijven? 
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of kijk of de opleiding al op de planning staat.

Neem contact op

Bekijk planning