Duurzame inzetbaarheid

IMG_1807 (copy)

Meebouwen aan Duurzame Inzetbaarheid?

Steeds meer bedrijven hebben, mede vanuit het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, aandacht voor het thema Duurzame inzetbaarheid.

De kracht van 'duurzaam inzetbaar kunnen werken' zit in de verbinding tussen mens en organisatie.

Een beleid op duurzame inzetbaarheid voor uw medewerkers is gericht op ontwikkeling, gezondheid, opleiding, motivatie, werk-privé balans: de optelsom van factoren, die een bijdrage leveren aan vitale en duurzaam inzetbare medewerkers. Tegelijkertijd is een helder beleid, draagvlak, werkwijzen, structuren, techniek en teamspirit nodig om effectief te kunnen reageren op de veranderingen in het bedrijf en in de markt. Vitale organisaties laten medewerkers floreren en optimaal presteren en gunnen medewerkers geluk, gezondheid en succes, vooral ook ná de werkbare leeftijd.

Investeren in duurzame inzetbaarheid betekent kwaliteitswinst:

'Vitale medewerkers zorgen immers voor een vitale organisatie'

Bouwmensen Scholing en Triple Dynamixs Preventie & Coaching adviseert en ondersteunt u met een helder stappenplan in de ontwikkeling naar duurzame inzetbaarheid of anders gezegd naar organisatie - en mens vitaliteit. Het reproduceerbare gezondheidsonderzoek en onze groepsgewijze en individuele dienstverlening passen uitstekend in een duurzame inzetbaarheids- en vitaliteitsbeleid. Samen ondersteunen wij u, vanuit één-loket-gedachte, met een volledig pakket. Onze voortgangsbewakingsmonitor zorgt dat u controle houdt op het proces.

ESF Proof

Wij ontzorgen u bij de aanvraag voor ESF gelden voor duurzaam inzetbaarheidstrajecten!

Meer weten? Neem dan gerust contact op, wij komen graag bij u langs om met u van gedachten te wisselen over de mogelijkheden en welk resultaat u kunt behalen.