Persoonlijke effectiviteit

Als ondernemer of als medewerker is het soms lastig om overzicht te behouden in de hectiek. Denk aan een volle mailbox en lange actielijsten. Het stellen van de juiste prioriteiten en het maken van een goede en haalbare planning is lastig.  Herkenbaar?

Rust, ruimte en overzicht

Meer rust, ruimte en overzicht zorgt voor effectieve tijdsbesteding. Dit gaat uiteindelijk tijd opleveren! Door meer te doen in minder tijd gaat je productiviteit omhoog, ervaar je minder stress of werkdruk en werk je georganiseerd naar je doelen toe.

Met de inzet van training aan groepen of individuele begeleiding geven we praktische handvatten om te structureren. Daardoor werk je effectiever én productiever. Door middel van individuele begeleiding op de werkplek of door training in groepen ontvang je de juiste tips en trucs om een succesvolle ondernemer of een waardevolle medewerker te zijn voor het bedrijf waarin je werkzaam bent.

Werkwijze

De aanpak is praktisch, doelgericht en no-nonsense. Ons aanbod wordt verzorgd via STRUCTIEF (www.structief.nl). Training en coaching kan zowel in groepen als individueel worden gepland. 

Workshop

Op 20 februari kunt u inschrijven voor de workshop "Grip op je Inbox" handige tips en manieren om controle te krijgen over je inbox en werkzaamheden!. Tarief € 20,00 p.p.

Inschrijven? 
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of kijk of de opleiding al op de planning staat.

Neem contact op

Bekijk planning